Bond BRILLIANT - en levende løsning

Metrotile forener det stilrene, det elegante og robuste i Bond BRILLIANT. Den blanke og rene overflade giver liv, kontrast og et eksklusivt udseende – og den slagfaste lakering giver Bond BRILLIANT robusthed – og det giver vi 40 års garanti på.

Produktet er kendetegnet som øvrige Bond lakeringer – ved den klassiske tegldesign. Den specielle aluzinkbelægning giver en uovertruffen holdbarhed. Tagpladerne er produceret af galvaniseret stål og aluzink som gør de miljø venlige plader næsten 100 % genanvendelige.

Let og hurtigt at montere
Bond BRILLIANT er hurtigt at montere. Tagpladerne vejer meget lidt, og pladens størrelse gør håndtering og skære-arbejde nemt. Endvidere er vindforhold ikke så afgørende for montagen. Ligeledes er tilbehørsprogrammet overskueligt og enkelt.

Bond BRILLIANT i tre farver

Sort mat

Rød mat

Sort
 

Bond BRILLIANT kan leveres i mange andre farver.
Har du specielle ønsker, så kontakt Metrotile.
Et tag der er tiltænkt Norden Produktdata:
Bond BRILLIANT er tiltænkt at skulle kunne klare alle de vejrsituationer som det nordiske klima tilbyder. Ekstrem kulde og varme, høj fugtighed, hagl og kraftig storm – og vigtigst det saltholdige nordiske klima.

Bond BRILLIANT er belagt med en ca. 80 (my) kraftig slagfast pulverlakering – som gør produktet robust og nemt at håndtere under montage. Selve kernen er Aluzink®, som er en speciel blanding af zink og aluminium. Den gør Bond BRILLIANT korrosionsmæssig 2-4 gange stærkere end normalt galvaniseret stål.

Med Bond BRILLIANT er du helt enkelt sikret et produkt der opfylder alle de krav man kan stille til et moderne tag. Du er sikret et livslangt og smukt tag med 40 års garanti.

Ståltykkelse: 0,45 mm *
Vægt pr. m²: 6,2 kg
Undertag: Ja
Min. hældning: 10º
Plade pr. m²: 2,15 stk. (0,465) m²
Pladens bruttomål: 1330x410 mm
Pladens nettomål: 1257x368 mm
Garanti: 40 år
* Kan produceres i 0,90 mm
«Tilbage til forrige side