Profil

50 års erfaring i solidt tømrerarbejde
Min far, Henry Nielsen startede Fredsted Tømrer- og Maskinsnedkeri ApS i 1953. i begyndelsen var han alene, og klarede opgaverne på cykel med værktøjet på bagagebæreren. Dengang handlede godt tømrerarbejde om kvalitet og tillid.
I 1988 overtog jeg firmaet og arbejdede videre med kvalitet og tillid, som de vigtigste forretningsprincipper i Fredsted Tømrer- og maskinsnedkeri.
 
Både total- og underentrepriser
Firmaet er vokset en del siden 1953, og har nu fundet sin naturlige størrelse med en god kerne medarbejdere, hvor nogle har over 15 års erfaring i firmaet. I dag har jeg erfarende og dygtige tømrersvende og lærlinge, og vi er i stand til at håndtere de fleste typer tømreropgaver. Firmaets grej er – og har altid været – i orden. Vi har således for nyligt indkøbt en teleskoplift med 13,5 meters rækkevidde.
 
Vort firma er ikke større, end at jeg har et godt overblik over alle projekter, og jeg har derfor let ved at koordinere disse. Vi har gennem de seneste år opbygget et stærkt netværk af solide lokale håndværkere, som vi har arbejdet godt sammen med, når vi er med som hoved- eller underentreprenør på byggeprojekter. Vi er med til at løfte forskellige opgaver, det kan være tømrerarbejde i landbruget, hvor vi arbejder sammen med firmaet med stor erfaring indenfor staldbyggeri. Det kan også være indenfor bygning af parcelhuse, hvor vi har et mangeårigt samarbejde med kompetente firmaer i typehusbranchen.
 
Klassisk snedkeri på eget værksted
Vi satser på at udføre kvalitetsarbejde hver gang et projekt gennemføres. Hos Fredsted Tømrer- og Maskinsnedkeri udføres både traditionelle tømreropgaver – og mere utraditionelle opgaver – effektivt og hurtigt. Grunden til, at mange forskellige opgaver kan løses, er at vi har eget maskinsnedkeri. Det betyder, at vi relativt billigt kan fremstille snedkerløsninger, som kan skræddersyes til den enkle kunde.
Vi samler på tilfredse kunder, idet de giver den bedste reklame, og derfor gør vi alt for at gøre arbejdet perfekt – hver gang. – Vi ser frem til at byde nye kunder velkommen.