Bond ENGOBE - en fremsynet løsning

Bond ENGOBE er kendetegnet ved det klassiske tegl design og stålets styrke. Samtidig giver den specielle aluzinc-belægning en uovertruffen holdbarhed. De fem forskellige farver er alle valgt ud fra nordiske byggetraditioner. Tagpladerne er fremstillet af en base af galvaniseret stål, aluzinc og stengranulat som gør de miljøvenlige plader næsten 100% genanvendelige.

Let og hurtigt at montere
Bond ENGOBE er hurtigt at montere. Tagpladerne vejer meget lidt og pladens størrelse gør håndtering og skære-arbejde nemt. Endvidere er vindforhold ikke så afgørende for montagen. Ligeledes er tilbehørsprogrammet overskueligt og enkelt.

Et stærkt tag
Bond ENGOBE kan klare alle vejrsituationer. Ekstrem kulde og varme, høj fugtighed, hagl og storm. Selv ved den danske vestkyst klarer Bond ENGOBE sig bedre end noget andet stålprodukt. Bond ENGOBE er beskyttet af Aluzink®, som er en speciel blanding af zink og aluminium. Den gør Bond ENGOBE korrosionsmæssig 2-4 gange stærkere end normalt galvaniseret stål.

Med Bond ENGOBE er du helt enkelt sikret et produkt der opfylder alle de krav man kan stille til et moderne tag. Du er sikret et livslangt og smukt tag med 40 års garanti.

Bond ENGOBE i fem farver

Sort

Brun

Grøn

Rød

Skifer
 
  Produktdata:

«Tilbage til forrige side
Ståltykkelse: 0,45 mm *
Vægt pr. m²: 6,2 kg
Undertag: Ja
Min. hældning: 10º
Plade pr. m²: 2,15 stk. (0,465) m²
Pladens bruttomål: 1330x410 mm
Pladens nettomål: 1257x370 mm
Garanti: 40 år
* Kan produceres i 0,90 mm