Bond QUARTZ - en fremsynet løsning

Bond QUARTZ er kendetegnet ved det klassiske tegl design og stålets styrke. Samtidig giver den specielle aluzinc-belægning en uovertruffen holdbarhed. De otte forskellige farver er alle valgt ud fra nordiske byggetraditioner. Tagpladerne er fremstillet af en base af galvaniseret stål, aluzinc og stengranulat som gør de miljøvenlige plader næsten 100% genanvendelige.

Let og hurtigt at montere
Bond QUARTZ er hurtigt at montere. Tagpladerne vejer meget lidt og pladens størrelse gør håndtering og skære-arbejde nemt. Endvidere er vindforhold ikke så afgørende for montagen. Ligeledes er tilbehørsprogrammet overskueligt og enkelt.

Et stærkt tag
Bond QUARTZ kan klare alle vejrsituationer. Ekstrem kulde og varme, høj fugtighed, hagl og storm. Selv ved den danske vestkyst klarer Bond QUARTZ sig bedre end noget andet stålprodukt. Bond QUARTZ er beskyttet af Aluzink®, som er en speciel blanding af zink og aluminium. Den gør Bond QUARTZ korrosionsmæssig 2-4 gange stærkere end normalt galvaniseret stål.

Med Bond QUARTZ er du helt enkelt sikret et produkt der opfylder alle de krav man kan stille til et moderne tag. Du er sikret et livslangt og smukt tag med 40 års garanti.

Bond QUARTZ i otte farver

Sort

Antik rød

Brun

Grøn

Rød

Skifer

Antik grå

Terrakotta
  Produktdata:

«Tilbage til forrige side
Ståltykkelse: 0,45 mm *
Vægt pr. m²: 6,7 kg
Min. hældning: 12º
Min. hældning:
m/undertag
10º
Plade pr. m²: 2,15 stk. (0,465) m²
Pladens bruttomål: 1330x410 mm
Pladens nettomål: 1257x369 mm
Garanti: 40 år
* Kan produceres i 0,90 mm