KOMPROMENT – tagløsninger for enhver smag

 

Hvad koster et nyt tag?
Hos KOMPROMENT kan du nemt og hurtigt regne et uforpligtende overslag på dit nye tag. Tryk på regnemaskinen til højre og du er i gang.
 
Beregneren vil guide dig igennem dit valg af tagsten, mål på huset og så videre. Når du er igennem skal du tage stilling til om du vil modtage en overslagspris på mail – eller du vil kontaktes med henblik på at få udarbejdet et konkret tilbud.
 
Tagsten af tegl
Teglsten har gennem århundreder været danskernes foretrukne tagbelægning. Teglsten er et miljøvenligt materiale der laves af ler. Ingen bindemidler og ingen tilsætningsstoffer. Kun ler, der brændes ved meget høj temperatur. Det giver en særdeles stærk sten som igen betyder god økonomi i vedligeholdelsen.
 
Koncept Roof
Koncept Roof er et nyt og helt unikt tag med masser af fordele. Du kan vælge mellem naturskifer og keramisk skifer. Der anvendes stållægter hvilket gør monteringen hurtigere og billigere. Samtidig holdes vægten nede. Koncept Roof er et let tag og kan anvendes til ALLE tagkonstruktioner.
 
Naturskifer til tag og facade
Naturskifer har været anvendt som tagbelægning i tusinder af år. Og ikke uden grund, da naturskifer er et særdeles hårdført og holdbart materiale, og så er det meget smukt. Det er tilmed det mest stormsikrede tag du kan lægge og det kan modstå ekstremt vejrlig - også når klimaet ændrer sig, som vi ser i disse år.
 
Solfangere i smukt design
Det har igennem mange år været anerkendt blandt energi eksperter, at solfanger anlæg er blandt de absolut bedste alternative energi former til olie og gas. Mange har dog fravalgt solfangere da de ligger oven på taget og skæmmer husets samlede design.
 
KOMPROMENTs nye patenterede solfangersystem løser design problemet da solfangeren indgår som en naturlig del af tagets form.
 
De patenterede solfangere har samme form som taget og monteres på samme måde som resten af taget. Solfangerne ligger oven på afstandslister. Dette betyder at undertaget kun gennembrydes ved frem og retur til varmtvandsbeholder.
 
Gratis prøvesten
Står du og overvejer et nyt tag, har du hos KOMPROMENT mulighed for at bestille en gratis prøvesten, så du kan få det helt rigtige indtryk af tagstenen - det giver dig den optimale mulighed for at vælge den rigtige tagsten til dit nye tag.
 
Danmarks bedste garanti
Alle KOMPROMENT’s tegltagsten er omfattet af en 30 års totalgaranti på alle reklamationsberettigede skader i henhold til DIN-norm 1304, som samtidig er monteret i henhold til KOMPROMENT’s anvisninger.